
Påskefrokost/platte 2023
Fisk:
Dybstegt fiskefilet med grovrørt remoulade, citron
Christiansøpigens Sild
m creme fraice,kapers,løg
Røget rullet lakseroset med dildcreme og grønne asparges.
Halve æg m mayonaise og håndpillede rejer.
Kød:
Lune Tarteletter med høns i asparges.
Rosastegt Roastbeef med hjemmelavet kartoffelsalat med friske urter.
Stuvet grøntlangkål med kogt røget flæsk og medister pølse i skiver. Dertil sennap og rødbeder.
( En lækker sønderjyde ret)
Hjemmebagt brød og fedt.Smør
Dessert:
Hjemmelavet chokolade Kage
Pyntet med årstidens frugt.
Kr 259
Skærtorsdag – langfredag og søndag 1 påskedag.
( lukket 2 påskedag).
Mellem kl 12.00 og 15.30
(Som Take Away min. 4 personer og ingen 10% )
Bordbestilling til påskeplatten er nødvendig: 48797777
(Min.2 kuverter)